Susret splitskih rotarijanaca

Povodom nedavne proslave 90 godina rotarijanstva u Hrvatskoj, tri splitska Rotary kluba okupila su se 15. travnja 2019. kako bi zajednički proslavili jubilarnu proslavu rotarijanskog služenja u Hrvatskoj.

Stotinjak splitskih rotarijanaca koji djeluju u tri splitska Rotary kluba (Rc Split, Rc Split Novi i Rc Split Plus) okupili su se na zajednički organizizranom susretu u hotelu «Park». Povoda za susret je bilo mnogo; od proslave 90 godina rotarijanstva u Hrvatskoj, preko predstavljanja završenih projekata usluživanja te planiranja budućih humanitarnih akcija, pa sve do međusobnog boljeg upoznavanje članova među klubovima.

U izlaganjima predsjednika klubova posebno je naglašen rast članstva u sva tri kluba te sjajne humanitarne akcije koje su nerijetko u prošlosti prelazile milijunske iznose, a redovito su se kretale između 100-700 tisuća kuna. Cijeli susret je prošao u veselom prijateljskom tonu uz zajedničku milenijsku fotografiju na kraju susreta povodom 90 godina rotarijanstva u Hrvatskoj te 88 godina rotarijanstva u Splitu.