Srcem do srca

U suradnji s Udrugom srce pokrenuli smo humanitarnu akciju SRCEM DO SRCA.

Vjerujemo da će naš grad opet otvoriti svoja srca i prikupiti sredstva koja će srčanim ljudima iz Udruge Srce dati krila, omogućiti im održavanje i unapređivanje neophodnih radionica poput: radno-okupacijske radionice, glazbene radionice, sportsko-rekreativne radionice, kreativne vježbaonice, psihološke terapije, terapijskog jahanja…

A za Udrugu Srce ste sigurno svi čuli! Nose to ime s punim pravom, jer donose svjetlo u živote onih kojima svjetla nedostaje. Donose ljubav, razumiju, pomažu i vole. Udruga Srce okuplja osobe sa cerebralnom paralizom i tako već punih deset godina. Gradsko je vijeće grada Splita prepoznalo njihov trud i dodijelilo im Skupnu nagradu Grada Splita za 2015. godinu. No, na lovorikama se ne da živjeti. S obzirom da je Udruga neprofitna organizacija, u njoj rade volonteri, naša im je pomoć ne samo potrebna – već i nužna.

Udruga srce je vrlo aktivna i kreativna.

Detalje možete vidjeti na web stranici: http://srce-cp-split.hr/ .

Imaju puno uradaka i na youtube-u, npr. https://www.youtube.com/watch?v=rAsCZCQTVw8 .

Svaka, pa i najmanja donacija je dobrodošla. Udruga Srce je odlučila svima vama koji donirate tisuću kuna i više, za svakih 1000 kn darovati fotografiju našeg proslavljenog fotografa Feđe Klarića. Fotografije su iz njegove serije ‘Splitske 70-e’, koja je do nedavno bila izložena u Galeriji umjetnina. Riječ je o fotografijama dimenzija 50 x 75 centimetara, izrađenih na podlozi “Capa fix”, s potpisom autora. Klarić se odrekao svojih autorskih prava i darovao fotografije akciji. Zašto?

– Sve što jesam i sve što imam omogućio mi je ovaj grad! Čast mi je i zadovoljstvo barem malim dijelom to vratiti voljenom gradu za dobrobit njegovih građana – kazao nam je fotoreporter čije je ime jednostavno sinonim za fotografiju života.

Akcija je odobrena od Ureda državne uprave Klasa: UP/I-550-04/17-7.

Ako i vi želite biti dijelom dobra, dijelom Srca, donaciju možete uplatiti na poseban račun kod Societe Generale – Splitska banka d.d.

IBAN: HR93 2330003 1585179013

Akcija traje do 31.05.2017. godine.

Na našu e-mail adresu: rc.split.novi@gmail.com , molimo Vas javite svotu i datum uplate, broj fotografije koju ste izabrali (broj se pokaže kada se kursorom zadržite na fotografiji ), te podatke o uplatitelju: naziv pravne osobe ili fizičke osobe, te podatke o osobi koju ćemo kontaktirati za uručenje fotografije: ime i prezime, e-mail, i broj mobitela.

AKCIJA U MEDIJIMA

Srcem do srca Slobodna

Hvala svima

ROTARY KLUB SPLIT NOVI 

Follow me!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *